Viktiga punkter för betting på fotboll

Home / Viktiga punkter för betting på fotboll

Viktiga punkter för betting på fotboll

Det finns en del punkter man inte bör missa när man spelar på fotboll. De som bettar på nätet kan ibland stirra sig blinda på vissa siffror eller tabeller. Det är lätt att luras om man bara kollar på ett lags placering i ligan. Men titta gärna på både hemma- respektive bortatabellen. För även om ett lag i fotboll inte ligger speciellt högt upp i tabellen så kanske de har ett bättre hemma-statistik eller tvärtom. På Fotboll skorren.se hittar du mer information om betting och odds, nyheter och tabeller. Det är kanske ett lag som spelar på kontringar och förlorar mycket på hemmaplan och ligger på tabellens nedre halva. Om man sedan tittar på lagets borta-statistik så har de möjligtvis plockat mer poäng på bortaplan än hemma. Rent statistiskt sätt så skulle alltså detta lag vara mer lyckade på bortaplan och det är kanske en bra idé att satsa då på en 2:a.

En annan punkt att ha i åtanke är att kolla på hur lagens tidigare möten har slutat. Oavsett om laget har bra form så kan ett lag förlora mot ett sämre lag. Detta kan bero på att vissa lag har lättare än andra mot vissa lag. Så inbördes möten spelar en viktig roll i fotboll, men klart detta är inte hugget i sten.

Fotboll är roligt med bra odds

Fotboll och odds är känsliga för skador

Nästa punkt att tänka på är hur många skador det är i truppen. Vissa lag i fotboll är känsliga för skador och om en del nyckelspelare saknas i truppen så kan laget skrälla på både gott och ont. Så ha koll på vilka som är i tongivande spelarna i laget och kolla om de är tillgängliga för spel. För saknas exempelvis lagets två bästa mittbackar eller säg kaptenen som fördelar spelet så kommer laget förmodligen prestera sämre än tidigare matcher. Sist men inte minst bör man ha koll på vad det är för match/turnering i fotboll. Är det Europa-spel, match i ligan eller cupen? De senaste åren så spelar storlag med sina juniorer eller B-lagsspelare inom cupen. Detta resulterar i en del oväntade resultat eller skrällar om man så vill. Så om du har koll på dessa punkter så ligger du ett steg före och kan börja betta på fotboll.